Prva stran 
Nazaj 
Naprej 
Novosti 
 Kopiraj povezavo na to stran 
 
Natisni stranNatisni stran / poglavje  
e-računi navodila za up...  >  Nastavitve uporabniškeg...

Nastavitve uporabniškega vmesnika in dostopa

Za lažje delo v programu ta omogoča določene prilagoditve uporabniškega vmesnika po meri uporabnika. V meniju |Nastavitve |Moje nastavitve lahko tako spreminjamo nastavitve, ki so vezane na posamezen up. dostop. Med temi nastavitvami najdemo:

Dodatno omogočajo te nastavitve tudi pregled in urejanje podatkov vezanih za up. dostop:

Na voljo je tudi pregled poslane elektronske pošte, ki jo je iz programa poslal trenutno prijavljen uporabnik in pa Nastavitve za pošiljanje elektronske pošte, ki veljajo samo za prijavljenega uporabnika.

Določene nastavitve lahko nastavimo samo za trenutno sejo kar pomeni, da veljajo tako dolgo dokler se ne odjavimo iz programa.

Program omogoča tudi začasno prilagoditev določenih nastavitev, ki veljajo le dokler smo prijavljeni v programu. S ponovno prijavo v program se te nastavitve ponastavijo nazaj na privzete nastavitve, ki smo jih nastavili v meniju |Nastavitve |Moje nastavitve.

Hitri dostop do urejanja nastavitev uporabniškega vmesnika je na voljo s klikom na uporabniško ime desno zgoraj:

  
Izbira nastavitev upor. vmesnika
  
  Slika 1: Izbira nastavitev upor. vmesnika

Nastavimo lahko hitre privzete nastavitve uporabnika, ki nam veljajo le v trenutni seji, v kateri se nahajamo. S pomočjo le teh lahko prednastavimo že določene parametre na vseh dokumentih, katere bomo v tej seji ustvarili.Uredimo lahko:

Poleg urejanja privzetih nastavitev za trenutno sejo pa lahko uredimo še uporabniške nastavitve:

Pregled in urejanje uporabniških privilegijev v meniju |Nastavitve |Moje nastavitve ali hitrem urejanju s klikom na uporabnika je na voljo le za parametre za katere ima uporabnik privilegije za delo v programu.

---
Zadnja sprememba 14.11.2023 8:30:40
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024